ATESTAT PENTRU MANAGER DE TRANSPORT IN REGIM DE TAXIMETRIE

  Conditii de inscriere:
– absolvent de liceu (cu sau fara diploma de bacalaureat);
– apt psihologic
Acte necesare pentru inscriere:
– copie act de studii si act de identitate/ permis de conducere (dupa caz);
– taxa examinare 67 lei, platita la Oficiul Postal in contul ARR;
– aviz psihologic – care se face in cadrul scolii noastre;
–  cazier judiciar;
– fisa tip inscriere (de la scoala).
Tariful este de 590 de lei si include pregatirea teoretica in cadrul scolii noastre, suportul de curs si programare la examen. Se poate plati in rate, cu minimum 100 lei  avans la inscriere.
Pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru obtinerea atestatului pentru persoana desemnata sunt urmatorii:
–  Inscrierea la cursuri cu un avans minim de 100 de lei
– Se completeaza cererea de inscriere. Tot atunci primiti suportul de curs gratuit si este bine sa-l studiati pana ce incep cursurile.
Examenul se va sustine o data pe luna (sambata), pe calculator, in functie de datele de examinare stabilite de catre ARR. Ora la care se va desfasura examenul va fi transmisa vineri, inainte de examen catre cursanti.
Examenul pentru obtinerea certificatului de pregatire profesionala consta  intr-o proba cu durata de 60 minute, cuprinzand 60 de intrebari cu 4 variante de raspuns, dintre care una singura este corecta.
Pentru promovarea examenului, candidatii trebuie sa raspunda corect la cel putin 70% din intrebari.
Valabilitatea acestuia este de 10 ani si e recunoscut doar pe teritoriul tarii.
Rezultatul examinarii se comunica candidatilor in aceeasi zi, iar eventualele contestatii se depun in termen de 3 zile de la comunicare la sediul Autoritatii Rutiere Romane – A.R.R.
Dupa ce veti fi declarat admis va trebui sa achitati in contul ARR RO37TREZ3065025XXX000325, Banca Trezoreria Galati, cod fiscal: 12059648, o chitanta de 41 de lei / eliberare atestat.
Cu o copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin si chitanta platita va veti prezenta la ARR Galati pentru a va ridica atestatul.
IMPORTANT! Nu puteti intra in examen fara cartea de identitate si permis de conducere (dupa caz) sau daca nu aveti toate actele necesare la dosar!