Sofer Transport Marfa (CPC)

ATESTAT CONDUCATOR AUTO CARE EFECTUEAZA TRANSPORT DE MARFURI GENERALE (CPC)

Conditii:
Conducatorii auto care solicita acest tip de atestat trebuie sa detina permis de conducere avand categoria necesara obtinerii atestatului profesional.
Acte necesare inscrierii:
– copie carte identitate;
– permis de conducere (categoria C – obtinuta inaintea datei de 09.09.2009)  sau dovada valabila;
– taxa examinare 67 lei, platita la Oficiul Postal in contul ARR;
– cerere inscriere – la noi.
Tariful este de 290 de lei si se poate plati in rate, cu minimum 100 lei avans la inscriere si include pregatirea teoretica timp de 5 zile la sediul nostru.
Pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru obtinerea atestatului de transport marfuri generale sunt urmatorii:
–   Inscrierea la cursuri cu un avans minim de 100 de lei
–   Se completeaza cererea de inscriere si se incheie contractul de scolarizare. Tot atunci primiti suportul de curs gratuit si este bine sa-l studiati pana ce incep cursurile.
–   Participarea la cursul organizat; cursul dureaza o saptamana si se desfasoara la sediul scolii noastre.
EXAMEN
Examenul se va sustine o data pe luna (sambata), pe calculator, in functie de datele de examinare stabilite de catre ARR. Ora la care se va desfasura examenul va fi transmisa vineri, inainte de examen catre cursanti.
Examenul consta intr-un chestionar de 30 de intrebari tip grila, iar candidatul este considerat admis daca a raspuns corect la cel putin 70% din intrebari. Durata examenului este de 40 de minute.
Rezultatele la examen se vor afla pe loc, calculatorul afiseaza rezultatul: ADMIS sau RESPINS.
Dupa ce veti fi declarat admis va trebui sa achitati in contul ARR RO37TREZ3065025XXX000325, Banca Trezoreria Galati, cod fiscal: 12059648, o chitanta de 64 de lei / eliberare atestat.
Cu o copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin si chitanta platita va veti prezenta la ARR Galati pentru a va ridica atestatul.
In cazul nepromovarii examenului, cursantul mai poate da un examen  luna urmatoare.
Examenul va fi sustinut in fata unei comisii formate din 3 membri.
IMPORTANT! Nu puteti intra in examen fara cartea de identitate si permisul  de conducere sau daca nu aveti toate actele necesare la dosar!